Livsmedelsverket

Precis när man hittat något kul att ha som UF företag så går det inte, typiskt. Tänkte nämligen göra smörgåstårtor mot beställning, men livsmedelsverket förstörde det ju så klart. Fan va less man blir... Och inte fan går det skicka meddelande via Group Wise... Det kanske ändå blir att göra en receptbok med mina favoriter trots allt..

Börjar inte förän 10.25... men dock slutar jag ju 16.00.

Varför finns det så många onödiga lagar i sverige, använd sunt förnuft så går det ofta mycket fint.. Men ne det ska vara lagar om det och om det...

MÅNDAG

Måndag, hur är det möjligt??? Kändes ju nyss som att det var Fredag. Vaför ska helger gå så jävla fort, men från Måndag-fredag går det i slow motion??

Handelslektion i drygt två timmar, tragiskt var ordet och bättre blir det väl inte av att jag fattar egentligen inte vad jag ska skriva... suck

Tur att man går till 13.50 och inte längre idag.



Får väl försöka hitta energi genom att kolla på en av Världens underbaraste hund >3




För övrigt fick jag en 1,2 kg´s Regnbågslax igår :)... JA, okej det var på Fiske campen i Jävre, hehe
...

Fängelse...

Skolan är som ett fängelse, jag hatar det och kommer alltid göra det. Det är som en sjukdom som är obotlig.. Men ska försöka besegra det, med rätt botomedel.. Så nu behöver jag hjälp!!! Vad ska jag ha för UF -
företag och vad ska jag ha för Projektarbete???

I need some bodie, help... I need somebobie help...

Och snart ska man fördriva tiden tills 14.40. Åhhh vad less man kan va!!

Tur att man har världens bästa Tony som väntar på en:)

KÖRKORT ! :)

Förra Torsdagen gjorde jag teoriprovet, 57 rätt av 65, för de som inte vet är 52 Godkänt.  Trodde aldrig det skulle vara så lätt, jag hade ju liksom redan innan provet varit nära att boka en till tid för teori... För övrigt så hade Trafiksolan jag går till försökt att ringa mig två dagar innan teoriprovet, lämnat ett röstsvar på min mobil om att hon ville att jag skulle höra av mig, och jag ringde och ringde - till slut blev jag less. Dagen efter det skulle jag på halkbanan 9.15, så jag frågade hon avad hon ville. Jo det är så att jag var tvungen att göra Repetitions frågor och slutprovet. Vilket totalt är 280 frågor!!! INTE kul, så man var ju på lagomt bra humör då...

Uppkörningen idag startade 15.45. En snäll och trevlig kvinna var det som skulle avgör mitt körkortsöde;)
Perfekt med trafik = typ ingen trfik alls, hehehe.
Säkerhetskontrollen bestod av att kolla handbromsen och färdbromsen, efter som hon tyckte det var så dåligt väder. Första gången jag gillar att det regnar!!!
Sen snurra vi runt lite på byn, mot Höghedenbanan, där vid "motorstadion" fick jag vända - tänk vilket svår vändningen det blev! hahaha.
Inte ens en parkering behövde jag göra, eller jo bara när vi stanna vi Polar Hotell.
För enkelt för att vara sant - KÖRKORT!!

Riktigt läskigt att köra själv nu ;)

Mobil

Min kära mobil har gett upp, i alla fall delvis... Mitten knappen och femman funkar inte. Helvete också!! Jag hatar mobiler!! Igentligen skulle jag klara min jävligt fint utan, men min vilja vinner inte alltid... "Klart du måste ha en mobil!" citat någon ;)

OM jag köper en ny så ska det troligtvis vara vit :)

Vaför går mina mobiler sönder efter drygt ett år jämt???

Blue blue Blue

Vill färga håret, typ turkosa slingor.. Snygg färg om man får till perfekt nyans, men det var ju just det som är problemet.. Det andra är att jag hittar fan ingen sida som säljer sånn färg.. Tragiskt var ordet. How ever nu ska jag glo på tv och slöa - det är min melodi :) hehehe

Men denna hemsida ser ju lite bra ut faktiskt::
http://www.shock.se/system/search/search.asp?container=38&bid=7&gender=0&_ot=0&_ot=0&_gt=0&offset=96

See Ya!!

Look the same as before(?)

Blev att jobba idag, var inte riktigt taggad eller beredd på det. Men jag gjorde väl inget speciellt viktigt hemma så det blev att jobba från typ ett till nio.. När jag sitter i kassan är det en kvinna som står i kön och ska betala, hälsade och så, sen säger hon typ "Amanda?" Jag- "va?" Hon-" Visst är det Amanda?" Jag svarade med ett förvånat "jo". Hon sa att hon jobbat i Vistträsk på förskolan... Mina frågor är HUR kan hon känna igen mig???? Och ser jag vilka dan ut nu som då?????!!!??? Hahahahaha.... Hoppas svaret är nej, men jag befarar något annat ;)

Vitt ska de va!

Var på olika bilaffärer idag, och vad står inte där om en svart bil med VITA fälgar... Fatta så snyggt med vita fälgar... Vill ha!!! Men det passar tydligen inte på min bil, enligt alla typ :( hmmmm.


As LÄCKER bil!! Snyggaste jag sett!! ;)









Snygga fälgar:)

Halkigt värre...

Halkbanan igår var det som gällde. Och jag hade ju liksom ritat upp ett senario där jag skulle typ bli den första i världen att inte klara det och måsta göra om det. Men det gick "ganska" bra, eller vad man nu ska säga, jag klarade det ju i alla fall, hehehe.

Fick sätta oss i en bil som har en ställning så man snurra runt med bilen upp och ner, det var riktigt äckligt - obehagligt rättare sagt. Man får ju typ panik och hänger fast med bältet. Men det var samtidigt roligt.

Själva halkbanan var som roligt på något sätt, sladda runt och så ;)
Och till råga på det så vattna dom banan så den skulle bli ännu halkigare precis innan jag skulle köra... Inte snällt. Men det var i alla fall kul :) hahahaha

SNYGGAST















BlueEyeBlue

Allt som berör ens vardag, tråkiga och roliga saker! Men satsa på att minnas det roliga och lära sig av sina misstag!

RSS 2.0