JUL

Mitt arbete med Jehovas Vittnen går väl inte speciellt bra så att säga... Någon som tillhör Jehovas eller vet av någon?? Hör gärna av er!! :)

Vore riktigt tacksam!



Bakat bröd med saffran i, mums så gott! Känns att julen snart är här.. Att snön inte kommit gör inte inte mig så extremt mycket så att säga.

På lördag och söndag blir det JULMARKNAD i Storforsen, sälja fikabröd och mjukkaka :) Hoppas bara att det inte blir så kallt!



Mina underbara, fina änglar














Min Älskade lilla Ängel, Boss !!



Min andra Ängel, SAKNAR dig grymt mycket!! Fina du...


NI är bara bäst!

Vanlig tisdag...

Tänkte faktiskt göra lite tråkiga skolsaker, men jag vet hur det 99% av fallen slutar...  ;) Men det är ju tanken som räknas eller hur??! :)

Imorgon är det praktik igen:) Det är redan tisdag, och snart onsdag... Snart helg!! ;)

Sockersugen nå jävulskt är jag, men jag ska övervinna det!! ... för jag ids ändå inte gå till affären..

.. Ne, just ja, skolarbetet väntar... suck

Snälla svara på dessa

Två frågor skulle jag så gärna vilja att ni svarar på:

1. Skulle du köpa en receptbok med ca 45 (blandade recept för hela familjen) för 129:-?
 
2. Vad vill du se för recept i receptboken?

3. Hur ofta köper du receptbok?

// Amanda

Dryga

Måndag igen.. Faan vad jag hatar dessa dryga måndagar. Först och främst för att det är den längsta dagen och att det är så ogivande att vara här, också är det så oinspirerade att vara här!!

Vintern börjar göra sina insteg.. I alla fall till kallheten, dock inte snön - vilket inte gör ett dugg skada! Blev en härlig promenad med Boss igår :)

... Bara att längta till helgen igen!! ;)

Ha de bäst!!! :)

Uträkning :)

Gjorde en uträkning igår, minns inte exakt, men det är i alla fall typ 25 skolveckor kvar till friheten = studenten!! 25 veckor låter ju som inget alls, men när jag tänker på vilka dryga "berg" man måste uppför så landar jag plötsligt på jorden igen, nOOOO.. Alla förbannade saker man måste göra och... ne resten håller jag för mig själv - bäst så, hehe.. Räkna till 25 går fort, så det är inte så länge kvar - Ska faan klara det...

Gjorde för övrigt julfynd på Hemtex, skulle ha kostat typ 1200:- men det gick på ca 250:-...  Bra affär kallar jag det :) På tal om jul, snart dags att köpa julklappar, lär inte gå bra med min dåliga fantasi.


Längtar till helgen = SLÖA :)


Dags för Wordfeud:)


Ha det bäst nu!!!

BlueEyeBlue

Allt som berör ens vardag, tråkiga och roliga saker! Men satsa på att minnas det roliga och lära sig av sina misstag!

RSS 2.0