Tiden går bara sååå sakta

Jobbade igår lördag från 11.00 - 21.15 ... Trodde aldrig dagen skulle ta slut, tiden gick verkligen sakta(!) Plus att saken gjorde det ju inte bättre att jag var lite småsjuk. Och det blev sämre mot kvällen och värst när man skulle sova - så klart , halsen värkte. Så man vaknade typ 1 000 000 gånger, till slut fick jag nog, gick ner och tog en kopp te - vid fyra tiden. Slog på tvn och såg ett program där de opererade barn, en nyfödd flicka som hade ett riktigt stort tumör, så inte hur det gick, men förhoppningsvis bra. Då börjar man inse hur bra man har det, bara en fjollig förkylning som irriterar, medans andra kämpar för livet!!

Ne nu ska jag anmäla Boss till utställningen i Lycksele :)

Och imorgon kommer jag vara fit for fight!! ;)

HA DE!!

//Amanda

Nice

Sovmorgon imorgon, härligt!! Precis vad jag behöver :)
Känner sig lite trött efter en 09:30-21:11 dag.. Jag har verkligen insett hur extremt dålig jag är på huvudräkning, pinsamt dåligt..

Älgko med två kalvar befann sig en bit från huset, så gulligt små dom är :)

Tattoo

I förra veckan var jag ju till Heft Hand Tattoo, kolla in grymma bilder och så. Men de hade fullt upp så jag ville inte störa. Kollade in Facebook och där stod det att Peppe och Sanna hade bokningsstopp till Juni 2012. Tobbe har bokningsstopp till i december i år... Fan så långt bort... Men det finns ju fler tatuerare, frågan är om jag vågar låta någon göra den tatueringen jag vill ha. Så jag måste göra en djup reseach om det, hehehe.

Vill ha en tatuering nu!!!

Men det andra problemet är bilden, det ska vara av Boss och jag har ju ingen bra bild på han nu när han är stor... Bara sen han var en liten valp;)

För övrigt sitter den lilla Bossen på soffan och kikar ut genom fönstret.

97 :(

93 döda på den norska ön eller kanske till och med 97. Det är hemska siffor, det är det verkligen. Jag skänker tankar till de döda och dess anhöriga. Deras liv fick ett hemskt slut.

Inte nog med det han gjorde "seger" rop varje gång han sköt någon. Hur kan en människa vara så känslokall och elak?? Och efter som han var högerextrem och nationallist eller vad det nu heter.. Varför dödade han ditt eget folk då??? Hur kan en människa känna så mycket hat att döda så många andra?? Många frågor finns det, men svar får man nog aldrig riktigt.

Stackars människor som dog i bomdådet och i skottdramat.

R . I. P


 
Men samtidigt kan jag bli riktigt arg att detta ska ses som mer allvaligt och mer uppmärksammat än om det skulle vara typ i Irak. Är det inte så att alla människor är lika mycket värda??? Men är det bara jag som tänker på detta sättt!!!???

Two side

Vår kära granne Norge blev som alla hört drabbat av två stora tragiska saker, troligtvis har de ett samanband med varandra. Bomb (eller bomber?) som orsakat stor skada i Oslo, minst 7 döda och flera skadade. Och på Radio har de fräckheten att säga typ något i denna stil "Det har nu bekräftats att det är minst sju omkomna i bombatentatet i Oslo, stadsminister eller någon av de andra ministrarna är inte någon av de dödade." Som att visa att deras liv är mer värdefullt än alla andras, liksom huvudsaken de överlevde. Fy fan för folk som tycker så. Allas liv är värt lika mycket om du nu inte har gjort som denna eller dessa personer som gjort detta hemska i Norge. . . Inte nog med det, på en ö där motsvarigheten till Sossarna i Sverige fast i Norge, hade unga i detta parti samlats. Det måste ha skjutits en hel del och minst sju miste livet där. Men enligt källor flyter det ett 20-tal kroppar i vattnet - ett försök för att komma bort från ö - men klarade sig inte.

Vi måste ta i tu med dessa problem, vem eller vilka än dessa skyldiga är. Det kunde för övrigt lika gärna ha varit Sverige - det kommer bara närmare och närmare hela tiden.

Många unga miste livet idag - människor som hade så många roliga saker att uppleva - men det togs ifrån dem.                                                        

                                                                    Rest in Peace






Nu till det roliga, ny bil:) Opel Vectra -94. Ser ut likadant som en blå vi hade förut, fast den här är grå/silver eller vad man nu ska säga... Har lite problemas med växlingen på den, vill inte riktigt som jag vill - får inte in växel ibland, hehehe. Men med lite vana borde det funka bättre ;)

Mini semester

Jobbar inte förän på torsdag - underbart med mini semester:) Ska till stan (Luleå), plus även att jag måste hinna plugga teori ;( Stackars mig, eller så inte, jag får helt enkelt skýlla mig själv som är så jävla lat och alrig ids plugga (läsa ur körkortsboken). Frågan är: kommer jag någonsin klara körkortet???

Var och plockade hjotron idag på ett very HEMLIGT ställe, joke :)
Nemen, det fanns nästan inga bär alls, och om det inte finns där finns det typ ingen stanns.... Typiskt!!

Ne, nu ska jag plåga igenom en körkortsfas.... Om min lilla hjärna orkar vill säga ;)

Ha de bra!!

Fiske :)

Lite nya pics...





Sommaren är här och jag är kritvit!!! Kan inte vara sant, jag som verkligen hade tänkt bli brun... Måste finna tid och på tal om tid det blir plugga hårt nästa vecka och nästa vecka, annars är det vara att glömma körkortet...




För övrigt fick jag i veckan en Lax Öring på FÖRSTA KASTET!! Klå det om ni kan?!!?? För det andra vägde den tror jag nästan 9hg eller säger 900 gram för det låter mer, hehehe.




Luleå Hockey draget funkar- precis vad jag visste... Fick en Aborre och en Harr :)

BiNgOOOOOOoooooo

Kom nyss hem från Bilbingo i Antnäs, och inte vann jag, var bara nära typ fyra gånger. Fett med folk vare!! Några som körde förbi på storvägen tutade för att jävlas, hahahaha... Men helvete vad folk kör när de ska ut från bingon, helt galna blir de ju!!!



Imorgon är jag ledig, vilket jag kom på idag. Men skönt med en ledig dag imorgon, då är mina planer att gå till marknaden, gå med sockerpojk, fixa Lotto och fixa lina till ett kastspö... Hmmm, hur kan man behöva en ny lina då??? Jo för att att var så jävla KLANTIG när jag fiskade, råkade av någon underlig anledning, hehehe. Plus att jag råkade tappa en bra drag - det första jag gjorde!!! Plus att jag tappade en ganska fin fisk, en Öring.



Plus att jag måste tippa på Lotto :)

sORRy

Resultatet från Hundutställningen i Luleå har kommit ut på internet, och här är länken. Ganska intressant att jämföra olika utställningar där vissa hundar varit på och se hur olika domarna kan dömma. Vissa domare ser och verkar vara riktigt sura och dryga, men vi har haft ganska tur med domare ändå - turligt nog :)

Här är länken för att se resultaten:
http://www.alghundklubben.com/norrbotten/utstallningar/lulea_2011.pdf



Fan så dåligt det gick igår att sitta i kassan, åhh gu så hemskt - går inte beskriva med ord. FÖRLÅT alla ni jag råkade tjorva för, sorry sorry. Tack för att vissa i alla fall är förstånde!



Ne nu ska jag nog göra en fas A, kul - eller så INTE!!

BlueEyeBlue

Allt som berör ens vardag, tråkiga och roliga saker! Men satsa på att minnas det roliga och lära sig av sina misstag!

RSS 2.0