Montag

Tyvärr är det måndag igen. Slutar fem, suck, suck och åter suck. Kommer nog inte få redan på att jag fick IG på matteprovet idag, det får jag nog bevisat på fredag. Tragiskt att det blir mer plugg och omprov. Men jag är inte så förvånad faktiskt, världen vill alltid mig något elakt.

Måste nog till Storheden och fråga några frågor, handelsuppgift... Helt meningslöst enligt mig, några få rader...Men vadå hela skolan är ju inte alltid så jävla givande, mest är den till för att fördriva människors liv. Inte OK alls!!


Längar till helgen, till jullovet, till 6 mars, till sommaren och till jag slipper skolan!!!


Mina ord:

"Vi måste hjälpa våra egna innan vi hjälper andra. Samhället måste ta sitt ansvar. Det kan inte se ut som det ser ut nu, alla människor bara blundar för det hemska som sker. Vakna upp, nu innan det är för sent, snälla, innan någon mer dör av: misshandel, svartsjuka, deprissoner, alkohol, droger eller andra saker. För imorgon kan det vara för sent att hjälpa och säga de viktiga orden."


Hundutställning i Luleå - 2010

Hundutställning i Luleå 2010. En kall dag så tyvärr blev det inte många bilder... Men visst är de fina allt!!



Vinterbild

Vinterbilder, de gillar jag verkligen. Gnistrande snö på träden, det är så vackert. Här är tre bilderfrån Älvsbyn.


SOCKERPOJKEN!!!

Boss

Här får ni se enhel drös med snygga bilder. Visst är han söt som socker, precis därför mamma kallar han för sockerpojeken:) !!





pojken:)

Valpar

Här är bilder på Boss och hans syskon, när de var riktigt små:) söta söta små valpar



































Skandal

Läst tre kapitel ur boken Hungerspelen förut ikväll, tro för helvete inte att jag gjorde det självmat. För jag hatar böcker, hatar typ att läsa allt utom bra tidningar. Varför jag gjorde det är för då är man ledog imorgon, coz våran lärare är borta då. Härligt att få sovmorgon! Har även pluggat till provet imogon, men min lilla brain är inte mottaglig för det, tyvärr, Hur fan ska det gå imorgon??? Och samhällsuppgiften orkar jag typ inte fundera över mer, för de övriga i min grupp hjälper inte till direkt. Så jävla less på skolan!

Diagnos: skoltrött



Såg Luleå Hockey vinna igår över Djurgården, med 3-1. Nice!!!
Dock är inte rättvist att Thomas Raffl ska lämna laget. SJUKT!
Min favorit spelare. Liksom hur fan ska han kunna visa att han platsar i laget om han inte får speltid ens... JÄVLA SKANDAL!!!


Saknar Boss och Jetta

JUL - Härliga jul!!

En mindre sak att tänka på, redovisningen i Näthandel B klar. Härligt!



Vad för dryga skolsaker finns kvar att gör i veckan:


  • Några tyska uppgifter.
    ARL läsa ett kapitel, och gör några uppgifter.
    Samhällsredovisning torsdag.
    Handelprov torsdag.
    Matteprov fredag.

Fy fan så drygt!!!

Efterlyser en personlig mattelärare nu!!!!


Angående min adress på blocket "julfika". Så var det en person som hörde av sig via mail, han var intresserad av lussekatter och biskvier, 50st vardera. Men han har inte hört av sig mera än, tyvärr. Han kanske blev avskräckt av mitt tillbaka mail... :(
See ya!!

HELVETE

Måndag IGEN, usch. Varför redan? Helgerna går så jävla fort, hinner knappt göra något, den bara flyger iväg. Saken gör det väl inte bättre när man går till fem idag börjar tyska idag, men om man har tur slutar man tidigare, efter som det första gången, hoppas - men med mitt flyt i allt så går vi till fem. Tyska på fredag också, vilket resulterar i ingen sovmorgon (!) helvete också... Samhälls redovisning på torsdag, vilket kommer gå åt helvete. Handelsprov på torsdag. Liten redovisning imorgon (som jag för övrigt inte har något att säga typ), så går det när man har en flummig lärare:(
Matteprov på fredag, det vet jag redan vad det blit IG. Varför tog jag Matte B??!!!

Tror det blir kort promenad idag och träna i gym. Plus kanske träna lite till  skolsakerna om jag orkar.

Det här kommer bli en grymt jobbig vecka!
Vill till Älvsbyn, vara med de söta djuren... Och bara slippa skolan

Suck

JETTA

ISOR - ISIDOR

Luleå hockey

Ser hockey på Forum i Älvsbyn, Hv71-Luleå. Tyvärr 3-1. Men det sista målet Hv71 gjorde var i power play, helt jävla sjukt att Luleå fick utvisning, för det var ju för helvete Hv som skulle ha fått utvisning. Men det är väl så att hockey domare har sina favorit lag, helt klart, för om man dömmer hockey så gillar man väl sporten och om man gillar sporten gillar man ett lag. Och de flesta domare kommer från södra sverige för det mesta... Så ni fattar kanske vad jag menar. Och det är förjävligt att det är så!!... För övrigt har luleå många skadade spelare. Men om Luleå nu fettar på med tacklingar och domaren sköter sig ska det gå!

Överleva till helgen




Detta är då gärningsmannen, som har som hobby att förstöra saker för mig. Hur än han nu gör att saker går sönder kan man inte vara särskilt arg på han, pga att han är såå söt:)





Tre lektioner kvar, sen är det helg, underbart. Drar man till Älvsbyn och får träffa snygg Boss!!! Och ta hem Jetta (våran hund) från farmor och farfar, hon har väl typ bott där i tre månader eller nått nu. Men nu ska hon hem! Du gör det jävligt bra om du kan hitta en klokare hund som förstår så mycket, bara talet som fattas typ.

Förhoppningsvis blir det att fara på hundutställning med Boss den 6 Mars nästa år, ska bli grymt sköj. Men måste få han i toppform innan det, fast det ska nog gå bra, han har gott om energi. Hoppas han växer ungefär 2 cm till, det skulle vara kanon. För resten blir inga som helst problemas. Han är snygg, charmig och snäll.

Me - Gamla och nya bilder













































Elaka katt...

Igår funkade inte Swedbank korten, så jävla irriterande, inte ens bankomaterna funkade. Och alla som säger att det är bäst att enbart betala med kort, mindre hantering med pengar, dvs att det är mindre risk för affärerna att bli rånad, och jag kanske också för privatpersoner, vad vet jag. Men va fan se till att korten funkar då, smartskaft.

Orkade faktiskt städa igår. Men vad tror du inte min kära men elaka katt Tony gjorde igår kväll?? Jo det är tydligen jättekul att leka med alla möjliga saker, bland annat min linsbox och i det här fallet en duk på ett bord. Där stod en fin lila IKEA lampa jag fått av mormor. Han drog ner duken och så klart även lampan.... Elaka katt.

Senare idag kanske man far till Coop Arena och kollar när eller om de redan släppt biljetter till Luleå-Skellefteå, den 30 december. Drygt att man inte kan boka biljetter över internet när det är matcher mellan dom. Fatta vilket bra slut på det nya året det kommer bli, vinst över Skellefteå!!! YEEEEEESS! Förrresten tog jag en tipskupong där det stod Luleå vinst, kostade bara 20kr, två slumpade resultat. På "kvittot" man får tillbaka stod det Luleå-Timrå, 1-5 0ch 6-2. Va fan jag ville ju ha resultat för vinst för Luleå på båda, det stod ju så...

Ne om man skulle gå och kolla över matten lite.
Sätter in lite bilder senare idag, om jag hinner.

See ya!

En vanlig dag

På skolan som vanligt, tagit mig igenom en lektion i alla fall. Men det väntar väl något drygt på de två resterande lektionerna, Handels och Små företagande A. Sen när jag kommer hem blir det väl att laga mat, fast jag lyckas nästan jämt bränna maten i pannan, fast det blir ju egentligen misslyckas.. Blir nog någon typ av köttfärssås  och pasta (om jag nu orkar gå till affären 5 minuter bort). Fan så lat jag är idag, usch.. Men något jag verkligen behöver göra är att fara till Djurmagasinet och städa i lägenheten. För det ser verkligen för jävligt ut där nu, men jag skjuter nog upp städningent till på torsdag,hehe. Som sagt - jag är lat idag.

Lite halv sugen på att färga håret mörkare, men samtidigt inte. För det är grymt svårt att få tillbaka blont hår igen om jag ändrar mig. Och alla som färgat håret vet hur mycket det tär på håret när man färgar, speciellt blonering. Ångrar att jag ens började färga håret, men den smarta kommentaren kom typ sisådär 10 år för sent nästan, fan..

Kanske får tid till plugga matte senare idag, let see, kanske får man hjälp av in söta Tony Stark. Det brukar jag få, han brukar försöka sno min penna och sudd, bita på papprena och lägga sig på papprena. Han är bara för söt, men lite jobbig ibland, plus att han jämt försöker smita ut ur ytter dörren när man kommer hem.

Ne nu ska jag dra till uber roliga lektioner - NOT

See Ya!!

Måndag

Började inte skolan för än klockan 11.15, skönt med sovmorgon. Två lektioner, sen slut skola för idag klockan tre. Turligt nog så sade våran matte lärare att vi ska flytta fram provet/testet till nästa fredag, bra för då hinner jag träna mer till det, det behövs verkligen. Gjorde faktiskt lite matteuppgifer iadg på fritiden.

På idrotten var det nästan valfritt vad man skulle göra. Så jag gick själv på promenad, ca 3,5km uppskattningsvis. Plus att jag gick 2,6km totalt till och från skolan, som nästan alltid. Senare idag gick jag och Andreas ca 45 min. Strax efter åtta i kväll for vi till Friskvårdscentret, tränade i gymmet. Blev röd som en tomat som vanligt, det blir jag alltid när jag anstränger mig lite eller om det är kallt ute. Varför ska bara jag bli som en tomat? VARFÖR???
Aja, det finns de som har det värre, mycket värre, tyvärr.... Dock minus till mig för att jag åt en chokladboll och tre bullar, men det kändes som att jag behövde lite kalorier ikväll...

Ne nu ska jag kolla lite andra saker på internet och sen sova.

See ya!

Buss

Sitter just nu på bussen, 31an Älvsbyn till Luleå. So boooring, hatar att åka buss. Men tur att det inte var jätte fullt på bussen, för det hatar jag. Typ alla busschaufförer är sura, inte alla, men många. Är de bara sura mot mig eller?? Sen när jag är i luleå måste jag åka lokal bussen till Bergnäset, om det nu går någon då vill säga. Annars är det bara att bära sin feta väska hela vägen, plus att det är kallt, men så skoj - NOT!

IKEA

Här nedan kan ni se några av de IKEA saker jag har, hittade dock inte bild på alla. Gillar verkligen IKEA som ni kanske förstår, var där för drygt en vecka sedan. Fina saker till ett bra pris kortfattat sagt. Maten de säljer där är dock riktigt dålig enligt mig och ORANGE drickan jag köpte i restaurangen en gång var för jävlig rent av sagt! var typ lika sött som sirap, plus att den hade en underlig smak också. Men IKEA är nog en av världens bästa affär/butik!!!






EXPEDITlinnarpLINNARPmånstadMÅNSTADlackLACKribbaRIBBAtrillingTRILLINGRektangelREKTANGELRönåsRÖNÅSHållareHÅLLAREBlomsterBLOMSTERIKEA 365+ BRASAPORTISGILBERTNOTEXPEDITLACKLACKLACKEXPEDITLACKSuperfinSUPERFIN   


KLIPPET JAG GJORDE I FYNDHÖRNAN VAR:
EXPEDIT (Dock har jag den liggande för jag tycker det är snyggast) Var halva priset, hade kostat nästan 1000 kronor. Men eftersom kartongen till den var lite skadad var den nersatt, men hyllan var helt felfri :) Så bara för att det är i fynd hörnan på IKEA behöver det inte vara lite trasigt, så kolla först in fynd hörnan när du är där... Hmm egentligen borde jag ju inte ge det rådet eftersom jag själv vill ha tag på fynden, hehe=)


Fluff Fluff...

OBS. Den här kladdkakan är GRYMT god måste jag säga!!!!! Och här nedan finns receptet, dock är mashmallows ingen direkt nödvändighet tycker jag. Fluffet var super gott:)




Mariannefluff kladdkaka

Du behöver:

4 msk kakao

1,5 dl vetemjöl

3 dl socker

2 ägg

En nypa salt

100 g smält smör

En stor näve mini-marshmallows

Mariannefluff:

3 dl vispgrädde

1 påse Mariannekarameller




Gör så här:

1. Rör ihop alla ingredienser till kladdkakan och grädda i 150 grader i 35 minuter.

2. Ta ur Mariannekaramellerna, lägg i en påse och linda in i en handduk och krossa dem, till exempel med en kavel.

3. När all Marianne är krossad i små bitar, häll i grädden i en kastrull och värm upp till strax innan den börjar koka, den får inte koka! Häll i Mariannekrosset och rör tills det smält helt.

4. Ställ in gräddblandningen i kylen i minst 6 timmar, eller gärna över natten och vispa sedan upp grädden till ett fluff.

5. Skär upp kladdkakan i bitar och lägg i botten på ett glas eller liknande, lägg sedan på några marshmallows och sedan en klick Mariannefluff.

Min Älskade Hund


 
Fina pojken!!!

Helg - Slappa

En lektion på skolan idag, Matte B. Det är ett under om jag klara den kursen, är bara ekvationer ungefär - det jag är sämst på i matte. Och nästa fredag är det prov igen, tyvärr! Efter så tog jag bussen till Storheden, genom skolan hade vi fått i uppgift att gör vissa saker där, inte det roligaste jag gjort precis. Detta gjorde jag: tog in kundvagnar som stod på parkeringsplatsarna, bar dricka, höll i en skylt inne i affären där det stod " här börjar kön" och delade ut vid utgången påsar till kunderna med många saker att bära. Plus att jag var tvungen att ha på mig en Large Elgiganten jacka, mycket för stor kan jag säga. Men som ni ser överlevde jag dagen där.

Nu är i Älvsbyn hos mina föräldrar, ser på tv och tar det lugnt. Var nyss ute och gick med mamma och SÖT Boss. Han är så himla fin, charming och söt (dvs bra på alla sätt). Tillsammans med Jetta är han världens bästa hund, förut var det en till hund på den bästa listan, men han finns tyvärr inte på denna jord, jag menar så klart
Min Ängel Pajo - saknar dig!!!
Drygt tretton underbara år fick jag tillsammans med han. Min hjälte.

Nu ska jag lägga strax lägga in några bilder, nya och gamla:)

See ya!!

Jag och min katt Tony Stark:)


Blev bara en liten bild. Ska sätta dit fler imorgon eller så.

Blogg :)

Hej, hade tänkt att starta en blogg här, få se hur det går... Dvs om det kommer några besökare hit, annars är det ju bara trååååkigt=värdelöst...Men men, let see.

Hade tänkt skriva om lite allt möjligt här faktiskt. Tråkiga, dryga, jobbiga, sega, roliga och underbara saker.

Idag hade man i alla fall turen att vara ledig, riktigt skönt. Den tiden tog jag till att baka bullar och chokladbollar (hm, plus diska förstås...). Bakverken blev väl inga underverk precis, bullarna blev torra och tråkiga. Dock gick de att äta ändå som tur:) 

Varit grymt tråkigt väder i Luleå idag, snöat nästan hela dagen plus blåst, men tog mig ändå en promenad. Extra jobbig efter som det var snö på vägen och stigarna, men det gav ju bara mer så=) ... När jag gick på Hälsansstig kom en kille gående mot mig, eller rättare sagt han kom mot mitt håll, efter som han gick baklänges, smart kille som inte vill få en massa snö i ansiktet. Han gjorde det jag har velat länge, att inte få snö in the face. Det skulle vara ganska skönt att göra när man går över Bergnäsbron när det snöar och blåser jämt. Men alla skulle väl tycka att det ser helt konstigt ut...

Ska försöka lägga upp lite bilder nu och läsa några sidor ur en handelsbok.

See ya!

Välkommen till min nya blogg!

BlueEyeBlue

Allt som berör ens vardag, tråkiga och roliga saker! Men satsa på att minnas det roliga och lära sig av sina misstag!

RSS 2.0