Fredag

Äntligen fredag!!! Ska bli skönt att slappa snart, extra plus att man slutar tidigare idag (13,30). Men för att inte vara till för mycket besvär tar jag 14,50 bussen till byn. Denna vecka har verkligen vart seeeeg. Och nästa vecka lär bli ännu segare, prov och sådana tragiska saker. Men först ska jag njuta av att vara ledig under helgen. Och då får jag träffa min Tony Stark, saknat den lilla busen i veckan. I helgen ska jag bland annat gå efter Isors dagliga rutin.... sova mycket och länge!!



See yaaaaaaaaaaaaa!

Färga håret blått;)

Är så där halvt sugen på att färga håret... Eller ja det ska jag också gör i helgen, fast bara utväxten. Jag är helt enkelt för feg för att färga det till något annat, för tänk om det blir helt galet. Och jag vet att det nöts enormt mycket på håret om man färgar det och värst är att bleka det. Och på tal om blekning - det svider vanligtvis jävla äckligt i hårbotten.... Så jag är lite halvt sugen på mörkblått;) Men feg som jag är...

Dess Söndagar...

Jag är inget stort fan av söndagar, för då vet man att det är är skola nästa dag. Tragiskt var ordet... Helvete så fort jullovet gick också...Usch var ordet...

Inte bättre blir det väl av att när man kollade schemat att man har ingen sovmorgon på onsdagar, ne för då måste man ha Naturkunskap,suck, jag hatar det ämnet.

Å int fan har man gjort tyskan heller, ähh va fan det finns ju en morgondag.

Snart drar man till stooor stan (Luleå). Blir nog att städa och sätta ut nya snygga saker i lägenheten, blandannat den vita nya mattan:) Och med mig tar jag så klart min lilla turk! Hm jag menar min turkkatt så klart, hehe.  ;)(Turkisk Angora/Maine Coon)
 

See yaaaaaaaaaaaaaa!

BlueEyeBlue

Allt som berör ens vardag, tråkiga och roliga saker! Men satsa på att minnas det roliga och lära sig av sina misstag!

RSS 2.0