Nyårslöfte

GOTT NYTT ÅR ALLA!! Själv ska jag bara ta det lugnt och kolla på JVM, lär bli en bra och spännande match mellan Sverige - Canada. Det blir nog inget nyårslöfte för min del, kan aldrig hålla dom ändå så. Det var faktiskt pinsamt när jag bröt mitt förra nyårslöfte - att inte äta godis eller sådana saker under hela 2010. Och hur länge höll det då?? Jo typ i en halv timme, glömde bort mig totalt, att det var det nytt år... Och resten av året har jag ätit ett ton med godis, plus många andra saker. Haha, så sämst man är! :) Men Gott Nytt Jävla År! :-P

Min vanliga otur är här igen

Ja, jag börjar väl med det dryga och tråkiga.. Tappade bort lägenhetsnyckeln idag, utomhus, inte lätt att hitta, men jag försökte.. Fan jävla helvete så sämst man är!! Om man har tur behöver man bara fixa en ny nyckel, men med min alltid olycksamma otur så blir det nog mycket dyrare, dvs ett nytt lås och nya nycklar.... Åh så less jag blir på mig själv.


 Igår gick jag runt i Luleås affärer och tittade om man kunde finna något fynd på mellandagsrean. Inte fett med folk, vilket var skönt (hatar när det massor med folk, som knuffas och är allmänt otrevliga). Och rean var faktiskt ganska bra på vissa affärer, tex BIK BOK. Så visst hittade man några fynd alltid:)




Less på denna kalla vinter. Vill ha sommar NU!!!!! Funderar på att kolla om bastun funkar här, skulle vara nice, inte för att jag är ett fan av att basta nu men... Det är ju varmt där, plus att några kalorier kan  ju flyga iväg;)


See yaaaaaaaaa!

VINST!!!

Såg nyss Luleå  Hockey vinna mot HV71, på hemmaplan för Luleå. Dock såg jag den på tv, men det var riktigt bra fart i matchen, Luleå var överlägset, skulle egentligen ha vunnit med större målskillnad, men det blev tillslut 2-1. Tyvärr blev Mejier och Lavander skadade, plus att Johnsson, Cam Abbott och Styrman(JVM) var borta. Men juniorerna Oskar Nilsson och Davis Mannberg spelade riktigt bra, båda var nära att gör mål ett antal gånger... 3 nya härliga points:)

Är verkligen sugen att se någon match live, eller det är jag ju i och för sig alltid... Vill se Luleå-Skellefteå den 30/12. Men fan har ju inga biljetter, efter som jag inte haft ork och inte tagit mig till Coop Arena för att köpa biljett till just den match, efter som derby matcher mot skelle finns enbart att köpas på arenan.......... faaaaaaaan!!¨
Någon som har biljett till den matchen och vill sälja???!!!???



Julafton och SNYGG bil

Jaha då var julen slut typ... Men igår när det var julafton, så var det lungt och trevligt att träffa närmaste släkten, hos mormor och morfar. Riktigt gott med julmat, mina favoriter på julbordet är: köttbullar, gravad lax, potatisgratäng och ägg med grädd/kaviar fyllning med räkor på. Det blev även en hel del onyttigheter igår: dricka, godis, ris á la malta och kladdkaka med mariannefluff. Mums så gott! :)

Fick fina julklappar igår: smycken, pengar, elvisp, matmästare, snygga stickade sockar, bolero (tror jag det heter) , Gråhunds t-shirt och vas med blomma till.





Hittade denna snygga bil på blocket.se . I Älvsbyn till och med.




Eller är det bara jag som tycker den är snygg???

God Jul Alla :)


(Kvalitén på kortet är tyvärr dåligt).

Jag och Sockerpojk vill önska er alla en riktigt God Jul!!
Hoppas ni får det det bra under julen och njuter av ledigheten, för det ska i alal fall jag göra;)
Ha det bra!

God Jul Alla :)


(Kvalitén på kortet är tyvärr dåligt).

Jag och Sockerpojk vill önska er alla en riktigt God Jul!!
Hoppas ni får det det bra under julen och njuter av ledigheten, för det ska i alal fall jag göra;)
Ha det bra!

Söt som socker

Kring tio tiden idag for jag och Boss ut på en promenad, blev en promenad på ca två timmar. Inte jätte kallt, utan lagomt skönt gå väder. Men gu så less jag blir på personer som inte gillar hundar, det ser man direkt i deras blick. Var glad istället jävla surkart!!


 
Förut idag var till tandläkaren, och det gick väl så där... Men jag måste bättra mig med tandborstningen.. För jag vill inte ha hål.. Ne, usch... Men jag har nog världens bästa landläkare ändå:)


Om ett tag ska Sockerpojken (Boss) och jag på en liten promenad, för han ska vara i bästa form den 6 mars, så är det bara;) För mig är han en klar etta helt klart, på alla sätt och vis!!!!!!!!! För övrigt sitter samma lilla snyggning i soffan med mig, han är bara för gullig:) .... Och socker gillar han också, godis;)

smartgirl.se

Letande bara för skoj skulle på internet, och hittade en sida som heter smartgirl.se . Verkar vara en bra e-butik, men stort utbud och fina saker, plus att det har rabatt på ganska många plagg:)
Men det finns även skor, smycken och skönhetsprodukter att köpa där.






Ichi, klänning. 219,75:-. (finns i tre olika fäger)



Vero Moda, topp. 149,75:- (finns i olika färger)





ONLY, klänning. 299,75:-





Saint Tropez, dress. 119,75:- (finns i olika färger)





Ichi, klänning. 189,75:- (finns i olika färger)






Vero Moda, klänning. 319,75:- (finns även i en annan färg)

Hjälp... :)

Söker info om Järnvägskiosken i Älvsbyn, som ej finns kvar. Jag påstår att den fanns när jag var född, men vissa andra hävdar att det togs bort innan år 1993. Vet någon om det stämmer?!?
Försökte hitta det rätta svaret på gooogle.com, men där fann jag tyvärr inget... Jag hatar när jag har fel. Men speciellt när jag inte får redan på rätt svar....

Charmig:)

Det kändes såååå givande att åka buss igår kväll från Ävsbyn till Luleå, för två lektioner idag... Gjorde det väl inte helt frivilligt, men den 22 Januari då blir det ändring på sådana beslut, för så är jag som bestämmer! hehe

Och för det andra var det typ valfritt vad man ville göra på idrotten , och jag valde promenad. Vilket jag lika gärna kunnat göra hemma. Tyska läraren verkar ju vara tillbaka, så det blir nog lektion. Suck så segt att fördriva tid, men for ut på stan och köpte två julklappar, skulle även köpa skraplotter till pappa, men ne då måste man vara minst 18 år, sur man blir!!!

Förresten mötte jag en hund och dennes ägare påväg till skolan, stannade upp för att klappa den:) Aldrig sett en sådan hund, men den hade en mycket liten likhet med Gråhund. Tyckte hon sa det var en stor spets, rasen heter Akita.. Men jag tror nästan jag hörde fel.. Men den var riktigt charmig, blev nästan sugen på den sånn. Den försökte för övrigt sno min vante...Jag tror hundar älskar mina stickade vantar, i allar fall Boss (han brukar kasta om kring med dom).

Har varit riktigt onyttig idag, ätit en bananbakelse och en stor biskvi. Måste ut och gå med Boss för att göra sig av med godsakerna...


See yaa!!

Du må tycka jag är sjuk...

Jag är helt emot dödsstraff, det är så fel det bara kan bli enligt mig. Det löser inga problem alls, för varför döda mördare, det gör bara att fler och fler dör, och den som mördaren dödade kan inte tas tillbaka till livet. Inse det nu, vissa misstag går inte att fixa till. Och grova brott ska straffas helt klart, det tycker jag med, därför finns det fängelser runt om i världen. De är till för att straffa fångar, få dem inse att detta de gjort är fel och inte fortsätta göra brott.

Och ja, jag vet att det finns olika hemska brott, de ska straffas olika helt klart - ett grovt brott ska ge ett hårdare straff och även en längre tid i fängelset. Medans fångarna försöker "betala av" sitt straff i fängelset, så ska de även arbeta med olika saker, därmed ge sin hjälp till samhället genom att arbeta. Fångarna med grovt brott, tex dödat tre personer ska sitta i fängelser hela livet troligtvis, arbeta där, ha fritid inne i fängelset tex se film, läsa och även träffa människor tex vänner. Det ska även de ha ett livet, även om det har gjort ett enormt stort misstag. Man måste få en andra chans! Har du aldrig gjort ett misstag som inte var helt okej??

Droger är en stor orsak till att olika brott begås, skulle inte det finns, skulle världens nog se ut helt annars. En annan sak är familjeförhällandet, hur såg ens barndom ut, var pappan en alkis och morsan en drogmissbrukare?
Tror du inte det spaelar in? Det tror jag! Hur kan ett barn lära sig vad som är rätt eller fel om ingen person säger till han, han kanske tror det är helt okej att röka på " för det är ju liksom cool och morsan gjorde ju det jämt, även impa på tjejerna"


Jag kan skriva hur mycket om detta ämne straff, men ne jag måste få ett avslut på skrivadet snart...

Fakta från blandannat AMNESTY:

* 56 länder gjorde avrättningar år 2009.

* Kina som tros vara det land som utför mest dödsstraff ger inte ut siffror, men det säger att siffran går         ner varje år nu. (men om så är fallet, varför kan de inte gå ut med siffror(?)

* I vissa länder användes dödsstraff som ett politiskt budskap och för att tysta opposition. Det grövsta exemplet är Iran där 112 personer avrättades under åtta veckor i somras mellan presidentvalet den 12 juni och installationen av president Ahmadinejad för en andra presidentperiod den 5 augusti.

* Länder som helt avskattat dödstsaff är totalt 95 stycken.

* År 2008 genomfördes ingen avrättning i Europa.

* År 2009 kom den enda avrättning från det enda landet i Europa som har kvar dödsstraff, de avrättade två personer.

* De senaste tio åren har dödsstraffen i USA minskat med 60%.

* Några av de länder som kan genomför avrättningar än idag: Kina, Bangladesh, Japan, Malaysia, Nordkorea, Singapore, Thailand, Vietnam, Afghanistan, Indonesien, Mongoliet, Pakistan,Egypten, Irak, Iran, Jemen, Libyen, Saudiarabien och Syrien


Dessa länder genomförde avrättning år 2009:

Benin 5*
Botswana  2
Burkina Faso 6*
Demokratiska republiken Kongo **
Etiopien 11*
Gambia 1*
Ghana 7*
Kenya **
Liberia 3
Mali 10*
Mauretanien 1*
Nigeria 58
Sierra Leone 1*
Somalia 12 (sex i den del av landet som styrs av övergångsregeringen TFG och sex i Puntland)
Sudan 60*
Tanzania **
Tchad **
Uganda **
Zimbabwe 7*
Bahamas 2*
Guyana 3
Jamaica 2
Trinidad och Tobago 11*
USA 105*
Afghanistan 133*
Bangladesh 64*
Burma 2*
Indien 50*
Indonesien 1
Japan 34
Kina **
Malaysia 68*
Nordkorea **
Pakistan 276
Singapore 6*
Sydkorea 5*
Sri Lanka 108
Taiwan 7
Thailand **
Vietnam 59*
Vitryssland 2
Algeriet 100*
Egypten 269*
Förenade Arabemiraten 3*
Iran **
Irak 366*
Jemen 53*
Jordanien 12*
Kuwait 3*
Libyen **
Marocko/Västsahara 13
Palestinska myndigheten 17
Qatar 3*
Saudiarabien 11*
Syrien 7*
Tunisien 2*


* Bekräftade dödsfall, dock tros det med största sannorlikhet vara större antal.
** Svårt att ge en siffra, men man vet att det utförs.


Dödsstraff  som användes 2009: Arkebusering, dödlig injektion, elektriska stolen, halshuggning, hängning och stening


Emot dödsstraff:


* Dödsstraff strider mot dne mest grundläggande av alla rättigheter - rätten till liv!

* Ingen har rätt att ta någon annans liv, men som hämnd för det ska inte staten kunna få döda.

* Vad ger det ut för det ut för signalet till omgivningen? Att det är rätt att döda? Staten ska inte genom att döda, visa att det är fel att döda. Ska systemet öga för öga, tand för tand ligga till grund för straffsystemet? Om mördaren ska mördas, då ska våldtäckmannen våldtas och mordbrännarens hem brännas ner? När staten avrättar en människa berövar den medvetet och i lagens namn någon livet. Genom sitt exempel minskar allmänhetens respekt för människolivets värde. Avrättning är en våldshandling och våld föder våld!

* Jag sanser inte att avrättning är ett straff, utan en brott.
Brottet blir inte ogjort. det kan inte heller minska förlusten för mig.


* Brottet blir inte ogjort. det kan inte heller minska förlusten för mig.

* Ungefär var femte person som blir avrättad är feldömd!!!

* Alla måste få en andra chans

* Vi förlorar fler människor

* Minskar inte brottligheten

* Man kan aldrig vara helt säker på att någon är skyldig

* Andra personer mister en vän, anhörig, arbetskamrat, arbetskraft.m.m.

* Onödigt att döda bara för att döda.

* Arbetskraft går till spillo.

* Jag anser att straff är till för att inse sitt misstag och aldrig gör om något hemskt, men hur ska då kan kunna  visa att man har förändras om man blir avrättat!!




Vill även säga att jag hatar verkligen pedofiler, de ska ha sitta i fängelser HELA livet, för de personer anser jag aldrig kan förändras!!


Ge personer en andra chans och samhället måste hjälpa till att få ner brottsligheten. Mer hjälp till stöd om man mår dålig, eller har drogproblem...



God Jul alla





Jag vill önska er alla en riktigt God Jul! Ät härlig mat och gör roliga saker, njut av livet i högsta grad, skit i allt de jobbiga, dryga och tråkiga saker. Nyckelord: njut !!

MUMS

Jättehungrig, nästan sugen på vad som helst att äta. Nja, kanske inte gå till överdrift, blod skulle jag aldrig äta/dricka. Men idag ska jag äta en av världens godaste rätter!! Guess what?!! Palt, mums mums så gott. Är bjuden till farmor och farfar:) Det låter riktigt NICE, for sure!


 

Måste få nya helt underbart snygga.... bilder på Boss:)
Var länge sedan jag fick snyggisen på bild, eller ganska länge se i alla fall... Charmtroll:) hehehe

Suck..

japp, så var det fredag igen. Härligt härligt!! Lite mindre härligt att man stg upp klockan 5.23 (för att vara helt exakt). Åkte till skolan 07.30, framme typ 07.45, väntade i skolan till första lektion skulle starta (08.15). Och vaf fan tror du inte står bredvid dörren till salen vi brukar ha tyska??!! Tyskaläraren är sjuk idag, det tog jag som att det blir ingen ersättare för hon idag, så jag drog till bibblan för att fördriva tid. Suck vad jag blir less!! Och eftersom hon inte kom idag så får man häller inte veta om man måste ha tyskalektionen på måndag... Helvete förbannat jävla skit!!



På tal om måndag så måste jag till Luleå, inte frivilligt!! (tvingad av en viss person... hm). Börjar på måndag 11.15, slutar den typ 12.30. Ingen matte. Börjar tyskan 15.40, slutar den 17.00... Usch så hemskt drygt, jag vill ha jullov NU!! Men i och för sig så behöver jag köpa några små julklappar till... Men jag måste nog troligtvis åka buss på måndag eller tisdag, FUN - NOT!!


Men min otur började redan i morse, råkade putta till foundationen- flaskan  (och den är av glas.) Bämm, rakt i handfatet. Typiskt, så typiskt. Nog för att det inte var jätte mycket i den kvar, men tänkte att det skulle räcka i helgen... men men



Amandas Väderleksrapport: Snöigt, vidrigt dryg och hatar snö. Detta kommer inte boda gott inför jultrafiken, om det håller i sig, men vet verkar avta här i norr. Var försiktig i trafiken, du hinner ändå gör det du ska, hur än det tar ca någon minut extra!! Take care :)

varför? berätta?

Blir så jävla less på alla tråkigheter som sker runtomkring oss alla, i hela världen. Det sker trafikolyckor stup i sekunden nästan, misshandelfall inom husets väggar eller på gatan, krigen tar aldrig riktigt slut, folk tar självmord, dör av överdos och bombningar sker lite då och då. När ska detta få ett slut?




Bombmannen i Stockholm, vad fan ville han av ut? Ville han in till Centralstationen och döda skyldiga människor? Vad menar han med att vi svenskar dödar utlänningar? Det gör vi fan e mig inte alls, vi tar ju för helvete hand om er som kommer från andra länder, och i många fall så är det fel personer som kommer hit. Och det här är tacken?!?


Ny vecka - nya möjligheter... Nej, det låter inte som mig... Fast det är bara sex skoldagar kvar till jullov.. Givande att fara hit nästa måndag, börjar 11.15 idrotten och slutar den typ 12.30. Sen är det troligtvis ingen matte. Och tyskan börjar jag 16.40.... Helvete det blir ett hål på 4 timmar och tio minuter, aja då hinner jag köpa de sista julklapparna... Hittat typ världens sämsta julklappar för övrigt.


Nu nu måste jag gå och träna till handelsprovet på onsdag... Lär med sörsta sannorlikhet få IG:(:(:(


See ya!!

 

När det någon skillnad?



Jag när jag går sjuan, år 2006 eller 2007.








Jag år 2010.

Bilder igen


Skoter VM i Malå, 2007 (tror jag)



Nog världens snyggaste skoter, finne som äger/eller ägde..



Examen i nian, i Videsel.





 Bilder från lägenheten. Plus de dyra bilderna en polska "ritat"...


Bilder..








Bilder














Nytt påslakan och kuddfodral. Riktigt fint! Och härligt!



Tony Stark ser lite små sugen att själv få köra bilden, eller?




Hata eller gilla?

Saker som gör mig arg:

* Orättvisor

* Personer som pratar skit om andra bakom en rygg

* Personer som tar för mycket plats

* Personer gör att andra mår dåligt

* Folk som blir illa behandlade pga av Utseende

* Djur som behandlas illa

* Fjortisar

* Krig

* Att många människor inte ger andra en andra chans

* Att det finns dödsstraff

* Att folk misshandlar

* När personer har en uppfattning om mig som inte stämmer

* När folk är otrevliga

* De som anser sig vara mer värd än andra

* De som säger att SverigeDemokraterna är raister

* När bilförare kör inte enligt regler

* När det är -30 grader ute

* Folk tränger sig i kön





Saker som gör mig glad:

* Snälla och omtänksamma människor

* Att få vara med djur

* Att klara ett i skolan prov

* Få vara med människor jag gillar

* När någon ger mig en oväntad positiv kommentar

* Sovmorgon

* Godis

* Se på tv/film

* skollov

* Ta en frisk promenad (helst med Boss eller Jetta)




Plus många andra saker. Fast min little brain är inte i form just nu, kanske för att man steg upp 05.40, och annars är man van att stiga upp som tidigast 07.20.

MåSTE sÅ jäVLa MyCkET

Det känns som att tiden inte räcker till ibland. Vissa gånger går tiden så fort när man har roligt. Men dock sakta när det är något tråkigt man gör. Och just nu känns det som att jag borde göra vissa saker fast ids inte riktigt just nu. tex som...

* Träna teori till körkoret

* Ta jägarexamen

* Äta mindre sötsaker

* Träna på tyska glosor

* Ta ut soporna

* Ge Tony en kram

Hahahahahah, ne det vara bara två (egentligen tre) översta sakerna som är det jag borde ta i tu med NU. Men ne det finns en morgon dag, så jag gör det då istället, eller kanske nästa dag, eller så där nästa...eller nästa år till och med... "Fy fan Amanda, vakna upp din late fan!!!"

Jaja, men imorgon är det FREDAG. Dock måste jag stiga upp tidigt, nooooo.

Tyska glosorna väntar på mig...

SEE YA!!

- - - Detta är jag - - -

Jag föddes en kall Januari dag år 1993, för att vara exakt den 22 januari. Jag fick namnet Aamnda. Bostadsorten blev den lilla byn Timfors, belägen 2,5mil från Älvsbyn, Norrbotten. Där bodde jag med min mamma Susanna, min pappa Peter och min två år äldre syster Malin. Det bodde inte alls många i Timfors, ungefär 14 stycken. Jag och min syster var de enda barnen i byn. Redan som barn var jag en liten knubbis, enligt mig själv. När jag var 7 år började jag skolan i byn Vistträsk, en liten skola. Jag hade inga vänner och var mest för mig själv, för att jag kände mig annorlunda och blyg. Så fortsatte det vara även i grunskolan och högstadiet i Vidsel. Men under åren har min blyghet vuxit bort lite för varje år, fast den finns än kvar tyvärr. Alla i skolan var inte så snälla mot mig, sa elaka saker bakom min rygg och så. Klart det tog hårt på mig.

Jag gick i Vissträsk minns jag, kanske i klass fyra, gick jag ner i vikt, för att jag började äta mindre onyttighet och röra mig mer. Men när jag började i Vidselskolan gick jag upp i vikt igen, det berodde väl kanske till en del att jag inte trivdes där, fast det gjorde jag för den delen heller inte i Vistträsk. I sjunde klass om jag inte minns fel, vägde jag minst 80kg. Det kändes ju som förståligt inte bra för en 14 årig tjej, på 163cm. Men ett samatl hos skolsökerskan gjorde att jag bestämde mig för att på egen hand gå ner i vikt och bli mer hälosam. Hon erbjöd mig hjälp från dietist, men mitt svar var "- nej, jag gör det själv". Vilket jag gjorde också , efter som jag är den typ av person som vill klara saker på egen hand, för om jag gett mig in på något ska jag fan klara det på egen hand, " för det ska fan gå tänker jag". Det gick trögt till en början med viktnedgången, jag åt lika mycket sötsaker. Men efter ett tag började vågen visa lite mer glada miner, det var när jag började promenera och jag tror även att jag började äta lite godis och liknade. Jag körde även ett tag med promenera och sen äta ett halvt paket lightglass, om den funkade bra minns jag inte, hehe. Men tiden gick och jag blev nästan besatt av att gå.

Idag är jag inte lika besatt av att gå, men gillar även nu att gå. Jag äter mycket godsaker, men koll på att det inte blir som förut, totalt har jag gått ner ca 17 kg under några år, inte nöjd än. Men what a fuck, vikten är ju inte allt!
För jag ser hellre mullig person som är glad och lycklig person, än en person som är smal och olycklig. JOPP, så är det:)

I hela mitt liv har jag gillat djur grymt mycket, de sviker en aldrig, de är så oerhört fina, vad skulle man gör autan de? Kolla bara in bilderna på de fina djuren i min blogg.

Under sommarjobbet efter nian träffad jag min pojkvän, Andreas. Så det var ju ett bar sommarjobb, som för övrigt var på kyrkogåredn, kan man tänka sig... Att träffa sin pojkvän för första gången på ett sådant ställe :)

Min familj är bäst på alla sätt och visa! De är så oerhört hjälpsamma och snälla.

Nu har jag missat en hel del... Men det kan jag skriva snart eller en annan gång. Eller så kan ni ställa någon fråga om ni vill veta något speciellt!:)



pOsiTiV

Jaha, då var det torsdag igen. Rätt rikning mot helgen... Jag är en person som inte är ett fan av skolan precis, men för att orka med dessa 1,5 år som är kvar av skolagången har jag börjat tänka på ett nytt sätt. Jag tänker på ett mer positivt sätt, tänka på allt jag längtar till, dvs tex helgen, att få vara med Boss och Jetta, hundutställningén, jullovet och sommarlovet. Plus alla underbart fina människor!



Försöker ragga lite läsare, hm det går väl sisådär. Eller ärligt sagt dåligt. En ENDA kommentar, tråkigt. Me´n finns det någon som gillar min blogg?



Tänkte snart skriva en själv presentation om mig här på bloggen, kommer inom kort.



Hittade förresten några härligt bra bloggar igår kväll, minns inte namnen på de just nu... Men minnet kanske kommer tillbaka snart.



See ya!

Best Wishes From
Amanda

Storheden

Storhedens konditori kommer dessa gudomligt goda bakelser. Deras SMÖRKRÄM är bäst, smakar helt underbart. Det är världens bästa konditori enligt mig!!! Måste provas! Dock är det dåligt att inget är utan laktos..





No memory stick

Har man sämst minne så har man... Tyvärr. För jag glömde nämligen min skolväska i Älvsbyn, sÅ typiskt mig. Och det kom jag på kring 9.40. Så då smsade jag mamma och frågade om hon visste någon som skulle till Luleå i vecka, nope det visste hon inte. Så hon kom med väskan, onödigt yckte jag men men... Kom lite försent till idrotten, typ 10 min.. Men va fan enda gången typ jag kommit försent, och då möts man av idrottsläraren av kommentaren "du är sen" (men en elak röst typ). Hon är ju fan själv jämt sen. Så varför ska alltid elever få skäll när de kommer för sent, men inte lärare??


Ne nu ska jag dra till tyskan........ DRYGT!



See ya!

PICS






MattePROV

Tänka sig, jag klarade faktiskt matteprovet vi hade förra fredagen! Trodde jag aldrig, dock hade jag ju många fel och så, men what ever, jag klarde det! Med en marginal på hela 2 poäng, efter som Godkänt var 8 och jag ahde 10. Tack gode gud att jag slipper omprov.

Tre lektioner kvar, suck. Varför längsta skoldagen på en fredag? Skandal!!


Men senare idag drar vi till byn. Hoppas det inte är så kallt där i kväll, för tänkte fara ut och gå med Snyggingen (dvs Boss). Måste få han i fin form till utställningen.



           Gillar denna bild:) Så jag "snodde den"...

Blocket.se


Hittade dessa snyggisar på Blocket:)


Dino, en Ragdoll kille. Kostar 6 500:-





Gillar kattungen längst till vänster, högst upp. Fast den är såld fick jag reda på idag.




Kattkille, 3 år. Mycket snygg, lite små lik Isor. . . Kan det vara för att båda är hel vita??? :) hehe

Vad vill han mig!?!


Hittade lite julklappar idag. Såg en sak på Annorlunda, som jag tyckte var superfin, fast jag vet ju inte om den som ska få det tycker lika som mig. För övrigt har jag inte ens vetat att äffren existerat, men jag gillar den starkt!



Nu kommer till det sjuka!!
Jo det var så att jag var på Ur & Penn i Smedjan under lunchrasten, skulle kolla om julklappar. När jag står där och kollar på saker så tar en person mig lätt på ramen och jag vänder mig åt dennes håll. Denna person frågar mig på dålig engelska "Do you speak english?", jag svarar med osäker röst  " yes, a bit". Jag uppfattar inte riktigt vad han sa jämt, men bland annat frågade han mig om jag var där ensam, vad jag heter och om jag ville gå och fika med han. Så klart sa jag nej till hans erbjudande om fika tillsammans. Han förresten också " you are very friendly and kind". Han såg ut att komma från Thailand och luktade för övrigt VÄLDIGT illa! Han tog mig flera gånger på armen och så, USCH!!!!!!!!!!!

Sen sa han att han skulle gå hem  " iam going home now, iam going home now, iam going home now, bye bye, see you later". Och jag sa lite tyst "bye bye". Sen såg jag han en till gång på storgatan, men då bara hälsade han på mig och gick iväg... Senare på dagen efter skolan kring tre tiden träffade jag han vid Swedbank, min tanke - NEEEJ, det kan inte vara sant! Han sa då "i have seen you before" Jag skulle göra ett ärende på Swedbank, och tror du inte den jävuln följer med in vid bankomaterna, men han for rätt snabbt iväg - som tur. Efter han gått så sa en kvinna till min som var vid bankomaterna i stil med att " låt han inte komma nära dig, och säg ifrån". Det finna snälla människor!! Men han däremot, vad vill han folk när han beter sig så. Har hört att han gjort det länge, och med många.

Ska äta grodbakelse i kväll, mmm de är så grymt goda. Skulle vilja veta hur man gör de där smörkrämerna med olika smaker som finns i bland annat grodbakelser och bananbakelser.




See ya!!

Jul

Idag är det 14 skoldagar kvar till jullovet, kan man tänka sig vad tiden går fort. Har faktiskt hitta några julklappar, fast ska snart dra iväg och kolla om någon till. Jag är typ sämst att hitta bra saker att ge bort, tyvärr, men jag försöker ju ialla fall, det är väl det som räknas? ...Hoppas jag.

Samhällsredovisningen blev framflyttat till imorgon, fan jag som ville göra bort den. Redovisningen kommer gå käpprätt åt helvete rent ut av sagt. Men nej en sådan motgång ska inte få stoppa mig!

Handelsuppgiften har jag inte gjort, orkade inte gör det i helgen som var, kommer väl få utskällning imorgon... Med största sannorlikhet..

Vilket skönt väder det är idag, eller i alla fall ganska skönt. Inte så där jävligt kallt och så.

Ne nu ska jag ut och kolla om presents:)

See ya!

BlueEyeBlue

Allt som berör ens vardag, tråkiga och roliga saker! Men satsa på att minnas det roliga och lära sig av sina misstag!

RSS 2.0