Finast

My Angle In Heaven, Pajo.














Den vita faran Isor;) (Fototmodellen)































Klokaste hunden ever! Jetta, alias Lillpolisen ;)









Min egen lilla snygging, Tony Stark!!

























(När han var liten)



























Hjälpas ligen, då var det Boss kvar... Säkert 200 kort på han, men ni får se några i alla fall. CHARMKILLEN NR 1... UNDERBAR är ordet






































































































































































































My story

Kör en ny presentation av mig

Namn: Amanda Karlsson

Ålder: 18 år

Bor: Norrbotten, Älvsbyn när jag är ledig och Luleå när jag går skola.

Utbildning: Gymnasiet, andra året på Handels i Luleå.

Intressen: Djur, vara i naturen, promenera, se på olika sporter.

Favoritlag: Luleå Hockey (hade årskort 2009/2010)

Hatar: Krig, orättvis, folk som tar för stor plats, folk som tjäl energi från andra, elaka personer, folk som inte kan ge andra människor en andra chans, dödsstraff. .m.m.

My story:

Mina 16 första år bodde jag i den stillsamma byn Timfors i Älvsbyns kommun, ett naturskönt ställe på sommaren, om man bara vill känna lugnet är det ett perfekt ställe, plus att alla grannar är mycket gulliga och snäll - dom få grannar som finns där. Mina år i skolan har alltid varit lite halv jobbig, har alltid känt mig fet och inte riktigt passat in. Som person har jag alltid varit lugn, snäll och mycket blyg. Blygheten har suddats ut lite för vart år som gått, men än idag har jag svårt att våga vara mig själv för personer jag inte känner. Helt enkelt svårt att öppna upp mig för andra. Plus att jag har inte blivit så bra behandlad av alla under min skolgång.

När jag gick i sjuan var det som sevanligt samtal med skolsköterskan, något jag alltid har ogillat skärpt. Men lydig som jag är gick jag dit. Man vägde sig, kollade längden och synen och så vidare. Hon kollade på min viktkurva, såg ju inte alls bra, men det visste jag redan om. Vägde då 80 kg ungefär. Hon frågade mig om jag ville ha hjälp av en dietist att gå ner i vikt, min självklara svar var "nej jag vill göra det själv"... Jag vägde mig några gånger hos hon på skolan, utan några bra resultat. Sen gav jag mig fan på att klara det själv, sån är jag som person - jag ska fan bara klara det själv utan hjälp. Så jag började gå, gå och gå. Och sen blev det som en härlig drog. Jag minns inte hur lång tid det tog att gå ner dessa kilon, men resultatet blev ungefär -16kg (som min nuvarande vikt ligger på). . . Man kan klara vissa saker bara man vill det nog mycke.

Jag har för övrigt världens bästa familj som alltid funnits för mig, som är bara bäst!

Djur har alltid varit en självklarhet i mitt liv. Min familj äger just tre hundar och en katt. Plus att jag själv äger en gullig liten Tony Stark, en blandning mellan Maine Coon och Turkisk Angora. Min egen lilla turk altså:)
Min ängel finns sedan ungefär ett halv tillbaka in heaven, Pajo var en Gråhund, enormt söt, snäll och väldigt duktig älghund (om han ska jag snart berätta mer).

Drömmar: Öppna en egen Gråhundskennel, resa runt i världen och starta en egen firma:) Hope my dreams will come true!


Fråga gärna om det är något DU vill veta, svarar på allt!!


Gråhund

Bara därför jag gillar Gråhundar så mycket så ska jag "sno" lite bilder från internet...





































GULLIGT VÄRRE!!!

Världens bästa hundras om du frågar mig.

Dom är bara för underbara... Börjar sakna Boss mer och mer när jag ser kort på andra Gråhundar...

Nästa helg får man se en hel del Gråhundar på utställningen :) Me Like ;)

Denna blogg är i första hand tänkt att handla om Boss, jakt, utställning osv

"En RIKTIG jakthund med attityd - Gråhund" citat Amanda Karlsson ;)


OBS!! Det är morsdag på söndag, missa inte det:)

 

Allert av Lirebu :)

Onsdag: Naturkunskap
              Samhällsredovisning
              Handels

Torsdag: Svenska
               Handels
               Samhälls

Fredag: Tyska
              Matte (prov åter)
              Engelska (prov åter :( )
              ARL (sista lektionen i kursen)

Måndag: Idrott
               Naturkunskap
               Matte
               Tyska (sista lektionen i kursen)

Tisdag:  Näthandel 
              Små företagande prov
              Handels

Onsdag: Naturkunskap
              Samhälls
              Handels

= 6 skoldagar kvar till sommarlovet.

= 15 lektioner kvar

= Inte länge kvar!


Vem vars fan ska jag ha APU (praktik) ???



Åh kolla in vilket snygging, Allert av Lirebu... Få se det blir Boss farfar om jag inte finns fel...
Allert av Lirebu är en enormt duktig jakthund och rastypiskt:)


En släkting till Boss.. Vet dock inte vad.. Men tyckte denna pojke var lik vår lilla Sockerpojk:) Hmm utan då svansen...



Smygarebäckens Lian, Boss farsa... Kolla in låren, sååå gulliga;) hahaha.. Det är nog därifrån Boss har fått sina snygga lår.


Längtar till den 5 JUNI;) Hundutställning


Handelslektion sen blir det mat, körkortsplugg och sist men inte minst en promenad.


Ha de bäst!!

// Amanda

Boss - The real king

















Underbaraste!!! Han är så otroligt speciell hund, på ett positivt sätt helt klart. Han är precis det hans namn säger, BOSS, han är verkligen en sådan... Han är KUNG!! Och den 5 JUNI blir det utställning i Luleå (vid Arcus, arrg.Älghundsklubben). Det lilla problemet är bara att han löser hår nu och mycket är osläppt, men det är ju 2 veckor kvar... Han är bara FINAST:)

Min dröm är att ha en egen Gråhundskennel, och det ska fan bli sant har jag bestämt.. Så många fler ska kunna få en fin hund till sällskap och jakt, för det finns för lite Gråhundar nu idag (eller igentligen kan det aldrig bli för många Gråhundar!! ;) ) Man ser nästan aldrig någon annons om Gråhundsvalpar, det är därför alla som har Gråhundsvalpar redan har fått valparna sålda, de behöver altså inte sätta i annonser eftersom de är så enormt eftertraktade... GRÅHUND!!!!! :):):)

Stadsmaran 2011

Stadsmaran 2011 är avklarad, dock blev det inte riktigt så bra som jag hade hoppats på, eller vad jag hade hoppats på för drygt en månad - efter som då trodde jag att jag skulle idas jogga mer än vad jag gjort.. Jag har nog bara joggat 7 gånger sen förra årets stadsmara, så då ska man nog inte hoppats för mycke... Tiden blev i alla fall 58.44 jämförelsevis med förra året 01.00.41

Få se det blir 1 min 57 sek bättre tid... Det var Ynkligt. Men va fan 7 gånger joggning innan är ju inget... Måste börja jogga mer...

... Ångrar mig att jag inte tog i riktigt allt i loppet, fan typiskt mig... Men JOBBIGT var det i alla fall, speciellt med så hårt underlag - asfalt...

KD

Jobbar med Kristdemokraterna (KD) på samhälls/svenska... Suck så drygt, inte ett dugg inspererad att jobba med det partiet, visst om man kollar vad de vill så ser det väl i stora drag bra ut, men ne jag är fan inte kristen... Och kommer heller aldrig bli det!

Jag tror ska starta ett parti som heter "Änglarna", och föra fram det jag tycker är viktigt. Det kommer vara ett fint samhälle tror jag, hehehe... Nemen politik kan vara ganska sköj ändå (ibland).. Jag gillar bara inte snubbar eller för den delen damer som går runt i kostym och försöker ljuga om sina saker de vill göra... Men varje valår går varje jävla människa på deras typ " vi ska ge alla en miljon var"... om sverige får råd... hahaha...

Så snälla människor sluta ljug hela tiden, sluta var falska och sluta bete er illa mot andra...

FAN VA JAG ÄR LESS!!!

Handelsredovisning = jag dör

Nk prov= jag får IG

.... Det är 9 skoldagar kvar!!!! håll ut nu

Hur fan kan 11 dagar kännas som en evighet?!?

Matte nationella B gjorde jag i morse, tog typ 1 timma och 45 min. Men man fick sitta i 4 timmar om man ville.. Men jag orkade inte tänka mer, Godkänd var 13 poäng om jag inte minns fel, och det borde man väl klara (av 45 möjlga poäng).. Fan va skönt det skulle kännas med Godkänd i Matte B, efter som jag har verkligen kämpat med den kursen.

Tror det var Tyska nationella vi gjorde igår, tyckte inte det såg ut som ett nationellt prov, men det var det nog ändå.. Utan förvarning att det skulle vara den dagen, det var lite elakt. Jag som hade tänkt plugga inför det.. faaan också...

Stadsmaran på lördag, inte taggad. Jag kommer aldrig orka en mil på lördag, noway, men jag kommer göra mitt bästa i alla fall... Och då får det bli hur fan det vill... Drygt att det är ett på dagen, hela lördagen förstörd, plus att man kanske måste stanna i Luleå hela helgen.... Suck

Längtar till sommarlovet!!!... Ska man anmäla Boss till utställningen den 5 juni?? Hm det vore ju förjävligt om man får dåligt pga att han löser hår nu... Så det kanske är lika bra att vänta till senare i sommar, då kan man fara söder ut och kasnke få se något av hans syskon.. Det skulle va nått de:)

Inväntar snart en dryg lektion, handels... Om man bara fatta vad fan han vill ha ut av uppgiften vi fått som ska presenteras i 15 min (!)...


"Orka bry sig om personer som suger ut din glädje"

By the way, det har ju varit en liten Nalle Björn vid Kanis igår... Jag tror för övrigt att Boss kommer bli en bra älg och björnhund.. Eller rättare sagt jag VET!!

DoN´t BrEAke DowN

12 dagar kvar, det är ju bara två skolveckor och två dagar... Men det känns längre för jag har enhel del kvar att göra, eller nu ljuger jag, för rättare sagt har en jävla massa saker kvar att göra... Denna vecka gäller i alla fall detta:

Tisdag: Matte Nationella, 08.15. (räcker i 4(!) om man vill)... Vilket kan göra att jag ev missar Små förtagande A, som vi har prov i v.22... Låter inte lovande.

Torsdag: Handelsredovisning (fattar dock inte än vad fan vi ska göra)

Torsdag: NK prov

Lördag: Stadsmaran (är i världens sämsta form!!! :(  )

... Senare väntar en hel del andra saker....

Nationella i Tyska

Partiredovisning ( Kristdemokraterna....)

Hitta en APU plats (gärna tips)

Nätbutiken klar (som för övrigt ser för jävlig ut)

.... Säkert glöm något..... Jo när fan ska jag hinna plugga till körkorket??? (!)

Men jag får väl fokusera på de ljusa sakerna i livet... Och tur att jag har världens sötaste hjälpreda - Tony!! ;)


Såg för övrigt en riktigt söt hundvalp, minns dock inte vad rasen heter (hjärnsläpp)... Men hon var i alla fall söt och lugn:):)

15

Så extrem less jag är på skolan.. Den bara förstör allt...
... Nationella Engelska gick åt helvete, kommer få mitt första IG... Fan så dåligt gjort och pinsamt... Synd att inte läraren är han i veckan så man kan prata med hon om kompletering... Kan bara inte glömma hur dåligt det gick, när jag får stress så presterar jag RIKTIGT dåligt, det liksom total låser sig helt... FAN SÅ TYPISKT!!!

15 dagar kvar...

...Detta återstår:

*NK prov w.20
*Matte B Nationella w.20
*Små företagande A prov w.22
*Stadsmaran
*Gruppuppgift i samhälls "parti"
*Tyska Nationella
*Gruppuppgift i handels
+ några saker till som kommer uppkomma.... TRAGISKT

Kriminellt

Sommarväder idag :) Och här sitter jag nu inne vid datorn, nästan kriminellt ju. Nämen jag måste göra lite skolthings.. Det är ju inte länge kvar nu. Fan va skönt det kommer bli att slippa skolan för ett tag.

...Då kommer jag njuta av varje liten sekund.

HA DET FINT!!

...

Härligt väder ute idag!! Riktigt NICE!! Det börjar bli sommarväder äntligen, det är nu 17 skoldagar kvar till sommarlov. Gäller bara att hålla ut, men den jävla webbutiken håller på göra mig helt galen, det man gör på admintrationssidan blir helt konstig på den vanliga sidan... Om det är någon som har något tips så tar jag gärna emot det :)

Kanske man skulle ta och sola sig lite snart, så man blir åtminstone lite mindre vit.. Är ju typ likblek, så man skulle ju kunna tro att man är död..


För det andra vet jag vars världens bästa tränare bor, Jonas Rönnqvist, tränare för sveriges bästa lag by the way. Joggade nämligen förbi hans hus när han gick från bilen till huset. Så där kom jag som värsta REDFACE, när jag såg han. . . Men nu vet jag i alla fall vars det är :)


Sugen på två snygga TATTOOs, en Gråhundsbild och ett med Pajos födelsenummer... FAN jag måste skaffa det till sommaren... Saknar min lilla Ängel... Men jag vet att han nu är en ängel i himmeln!!... Fast han borde egentligen vara med mig på jorden...

...Så kom ihåg att ta vara på tiden innan det är försent.


Ha de bäst!!

Nedräkningen har börjat

Redan hemma från skolan, alla dagar borde vara som denna!
Börja 8.15 och sluta 11.30...
Nu hade jag tänkt att jobba vidare på min otroligt dryga webbutik... Allt bara tjorvar med den. Höll på i flera timmar med den och ändå stampade jag på samma ställe hela tiden. Det är då det är risk för utbrott!!
Nemen seriöst, den adminstrativa sidan för webbutiken är helt sjukt konstigt, inte så lätthanterlig... Men det är väl bäst att jag försöker i alla fall.
Nedräkningen har börjat.... 18 skoldagar kvar till sommarlovet för mig... Längtar!!

Härligt att det är fredag imorgon, och så slipper man ARL = slutar 13.50.

Ha de fint!!

Panik... SUCK

Håller på med en fejk webbutik.. Behöver hjälp med den, allt är bara helt konstigt... Men kolla den gärna och kom med förslag om förbättring eller bara nått!!

http://fashionthings.e-butik.se/

BlueEyeBlue

Allt som berör ens vardag, tråkiga och roliga saker! Men satsa på att minnas det roliga och lära sig av sina misstag!

RSS 2.0