Första dagen på praktiken

Jo, så var det, första dagen på praktiken idag, på Konsum i Älvsbyn.. Fick sitta i kassan och lära mig lite sådant.. Och det gick väl si så där..Något jag är beundrad över är alla kassöskor, jo faktiskt. Hur fan de kan hålla koll på alla koder för tex blodapelsin eller tomater??? Ja, de gör det bra måste jag säga=) Hoppas det går lite bättre imorgon, fit for fight;)

För ett litet tag sen kom man hem från en skön promenad med mamma och Boss:)

Ha de!!

Snygg flagga??!??

--- Snart är det dags för Skellefteå-Luleå, om ungefär en timme... Tror Joonas Vikho gör mål som VANLIGT;) Snyggt mål senast förresten, hehe.. Blir nog 1-2 eller 2-4, dvs Luleå seger (skriver ju hemmalaget först).... Kom igen nu Luleå för helvete... SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD 2010/2011= LULEÅ HOCKEY!!!!!!!! ----

Snygg flagga, eller hur???!! ;)

Lill Kungen Själv


Oj nu blev det lite huller om buller med åldersmässigt.. Men hur som helst man får aldrig nog att kolla på han, i alla fall inte jag... Han är KUNG! Precis som hans hans namn antyder så är han Boss, han bestämmer;) Saknar dock min lilla hjälte Pajo. Men du är nu en söt liten gullig ängel där uppe - glömmer dig aldrig - älskar dig gubben!

2 Underbart bra saker

Vänta i två och en halv timma för att ha en till och den sista lektionen idag.... Känns helt klart ovärt så det skriker om det!!! Men positiva tankar ska man ju ha, sista lektionen innan helgen och fram förallt sista lektionen i skolan under en HEL MÅNAD.... Underbart... På tal om underbart, Luleå Hockey vann igår:) Dock såg jag tyvärr inte matchen, på lördag blir det se matchen på tv och på söndag blir det COOP ARENA!!! KROSSA "lille bror" dvs Skellefteå aik!!!

Jag borde plugga matte, men det är mycket man borde göra och som man inte gör... Så det får bli en annan gång... Saknar min lilla turk för övrigt, men idag får jag äntligen träffa han, finns ingen katt som är så speciell som han. Min egen Tony Stark.

Ne om man skulle dryga runt på lite hemsidor och kolla över om det finns nå bilder att lägga upp:::

SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD

Hockeyn igår var grym! Härlig match! Förvisso var domarna som vanligt helt kassa i speciellt första och andra, ingen precis nyhet att svenska domare gör allt för att lagen från söder ska vinna, det kan fan ingen säga emot... Joonas Vihko var kung!!! Två mål ;) Måste nog skaffa en matchtröja med hans nummer och efternamn, jo jag måste nog göra det:):):) Ja fy fan så bra de spelade går, inte ens domarna kunde stoppa det, mohahaha. och det var mycket bra stämmning och drag i Coop Arena, underbart. Två rader nedanför mig satt två Djurgårdare, dra åt helvete så dryga en av dom var... Tur att han aldrig behöver träffa på han mer.. Ska för övrigt och se matchen på Söndag hemma i Coop Arena kommer bli NICE!!! Men så klart skulle ju min kära elaka dator och internet krångla precis när jag kommit in på Ticnets hemsida. Höll på få ett utbrott typ (eller jag fick det i min ensamhet)... Men fyra biljetter blev det i alla fall, nöjd med min, men dom andras var inte super bra, hoppas inte min syrra är höjdrädd, hehe.. rad 22. Hoppas det blir bra och rättvis matcher, dvs i klarttext Luleå i FINAL(4-2 i matcher)!!!!!;) FÄRJESTAD-LULEÅ... jO men det låter som en bra plan... Plus att Elias Fälth är tillbaka:):) See yaa!

Sommarjobbsansökan

Engelska redovisning snart, stackars mig... Jag hatar verkligen reovisningar (dock är nog detta i en liten grupp, men ändå)... Fullt upp nästa vecka: måndag idrottsprov, tisdag handelsprov, onsdag handelsprov och NK inlämning... Dock har vi ingen samhälls, företagande, svenska eller engelska, härligt var ordet i det fallet.. Sen är det praktik i tre veckor och efter det påsklov = helt underbart, borta från skolan i en hel månad UNDERBART(!)

Måste fan ta tag i att söka om sommarjobb i helgen, MÅSTE... Men vars söka plats???

Sommarjobbsansökan

Engelska redovisning snart, stackars mig... Jag hatar verkligen reovisningar (dock är nog detta i en liten grupp, men ändå)... Fullt upp nästa vecka: måndag idrottsprov, tisdag handelsprov, onsdag handelsprov och NK inlämning... Dock har vi ingen samhälls, företagande, svenska eller engelska, härligt var ordet i det fallet.. Sen är det praktik i tre veckor och efter det påsklov = helt underbart, borta från skolan i en hel månad UNDERBART(!)

Måste fan ta tag i att söka om sommarjobb i helgen, MÅSTE... Men vars söka plats???

Älglegans Boss EXCELLENT

Lite nytt bedömningssystem på hundutställningar, men det är ändå inte så jättestor skillnad, nästan bara ett ord istället för siffror. Men våran snygga Boss fick EXCELLENT(!) vilket i den gamla bedömningen är en klar etta. Men jag förstörde en del för han, dålig på att gå med han i ring och visa upp han. Men till sommaren då jävlar ska jag ha tränat mer på de. För övrigt var det 23 stycken gulliga Gråhundar i Boss klass (junior), av dessa fick 9-10 stycken Excellent av domaren, plockade bort alla utom fyra av dessa, dvs de som han tyckte var finast, och dit kom inte vi tyvärr. Men däremot vann Boss halvbror hela klassen. För övrigt så var jag ganska si så nervös att gå in i ringen, så jag fattade inte riktigt förän efteråt att Bossen fick så bra bedömningen... Typiskt mig

Boss är världens finaste hund på alla sätt.
Min dröm är att starta en egen kennel för Gråhundar, om några år.
"HOPE MY DREAM WILL COME TRUE"

Ne om drygt en och en halv timma bär det av till dryga skolan... Men först ska jag göra en träningsplan inför stadsmaran i maj, suck..

Hundutställning

Hundutställning imorgon i Överkalix!! Skoj! Hoppas bara det blir bra väder och så... Den här första hundutställingen  för Boss och jag ställer upp i, så det är mest för att se och lära så att säga.. Boss är hur som helst världens bästa hund på alla sätt!!!!! Men nog fan ska Boss få minst en två, annars är det en jävla domarskandal, och jag kan lova att jag färgar håret mörket om han får en 3a eller nolla... I can promise you that

Ska fara från byn kring halv sex på morgon så tidigt!! Jag lär ju va död då typ..

See yaa!:)

//Amanda



Stadsmaran

Riktigt härligt har det varit med sportlov, faktiskt tagit årets första jogging tur i måndags, plus  promenader och lite skidåkning = träningsvärk i tisdags, onsdag och idag... Jaja det ska väl kännas att man tränat lite, för det var typ ett år sedan jag joggade sist och åkte sist skidor för typ två år sedan. Joggningen kändes faktiskt bättre än förväntat, ska fan slå min tid i Stadsmaran i maj ( tid då var 01.46.00, om jag inte minns fel) fit for fight!!! På tal om Stadsmaran, jag höll på ge upp efter typ två kilometer (tål inte värme så bra plus att jag var(är) otränad, men min tanke var typ "jag ska fan jogga hela vägen, jag ska fan inte ge mig" Som sagt " Det som inte dödar, de härdar"

Tänk om det kunde vara så här fint väder oftare, i alla fall på söndag för då är det hundutställning:)

SockerPojk i farten...


Blixten var lite väl hård tycker Boss

TATTOO

Funderar på tatuering ännu... Hur fan skulle man göra?? Tänk om det blir jättedåligt, då kommer jag få leva med det hela mitt liv, är det värt det? Men samtidigt-man lever ju bara en gång! Fast å andra sidan är det verkligen värt det??(!) Kolla in denna tattoo


FY FAN SÄGER JAG BARA!!!



Kommer aldrig gå så långt som dessa personer, jag lovar...



Hur kan man vilja se ut så?? Eller det är väl egentligen okej, de verkar ju må bra själva så... Och det är ju huvudsaken!! :)



Hittade några riktigt fina Tattos också:




AMI JAMES, ja mer behöver man väl inte säga.




BlueEyeBlue

Allt som berör ens vardag, tråkiga och roliga saker! Men satsa på att minnas det roliga och lära sig av sina misstag!

RSS 2.0