Hallo:)

Det bara tisdag och ändå har jag bara lektion kvar i skolan denna vecka, om man inte räknar med praktiken då. How ever det gick förbannat kasst på Religions provet idag, stressad - halv konstiga frågor och total black out!! Jag hatar när det blir så, nästan alltid till prov...

Tänkte kolla om lite recept till min kommande receptbok:)
Få se om man tittar några läckerheter eller blir inspirerad! :)

Hoppas detta sjukt dåliga väder drar snart, jag hatar verkligen regn... Men visst kan det vara lite mysigt ibland, men inte när man är ute och går.

Ha de!!

// Amanda

Första älgen

I tordags så skällde Boss en kviga, i typ 10-15 minuter. Så pappa sköt den. Första älgjaktsäsongen för Bossen och första älgen. Han är så duktig och fin!!! Våran egen lilla Sockerpojk!! Det här är bara början på Boss karriär!! ;)

Och snart ska han och äga skogarna i Långträsk, hahaha. Hoppas han skäller på björn också, är ganska säker på att han kommer skälla på björn bara han får vittring av de ;)

Utkast: Sept. 6, 2011

Denna vecka är bara för dryg, skulle gärna vilja hoppa av skolan för jag lär mig inte ett jävla dugg nytt och det är urtråkigt. Men det är ju bara ett år kvar säger  många, ja ETT helt jävla år!!

Längtar till helgen, då är man fri.



Efter som ingen hörde av sig så blev det nog ingen älg i Timfors igår tyvärr. Men han skällde s

Älgjakt

Faan så dryg lektion - meningslöst!! Fast så känns ju hela skolan så...FAAN va less man blir!!


Men mina tankar går till något mycket roligare, Boss första älgjaktsdag! ! ! Han är ju kung, det vet jag redan. Han är bara bäst kort och gott sagt. Hoppas bara någon skjuter en älg undan han idag, skulle vara riktigt nice.

Sockerpojk, the King!!

BlueEyeBlue

Allt som berör ens vardag, tråkiga och roliga saker! Men satsa på att minnas det roliga och lära sig av sina misstag!

RSS 2.0