Kappahl

Fan va skönt med helg!! Men än en gång är jag övervakad av en hemlig agent, Jocke - en Grå Jacko (papegoja)... En liten snokare altså, hehehe...

Hittade ett par grymt snygga byxor på Kappahl igår, dock var det första paret jag provade av de för små, men det hade en snygg slimmad form liksom. Men när jag provade en storlek större så blev passformen mycket konstig, fan vad besviken man blir...

Sitter just nu och äter snacks som liknar typ olika pastasorter, jo faktiskt, men de var goda - plus den coola designen;)

TREVLIG VALBORGS ALLA!!
Ha de bra!!

Vardag... Hjälp

Två dagar i skolan sen uppehållet, redan så vidrigt less. Hur är det möjligt?? Blandannat pga av virriga lärare, när fan kan dom lära sig att säga saker så man fattar och när fan kan de lära sig att sluta ändra sig hela tiden om saker... Typ "vi ska ha redovisning på det här nästa tisdag" och sen ändrar de sig och säger "ne ni verkar j redan vara färdig så vi tar redovisning på torsdag nu i veckan"... bara för att något enstaka råkar vara färdig... Inte för att tala om när de berättar en massa saker, och frågar "förstår du vad jag menar" "jo, jag förstår"-svarar jag, bara för att jag orkar inte lyssna en gång till, hur än jag inte fattar ett dugg..

Eller är det kanske bara jag som är extremt trögtänkt??

Ne, om man skulle försöka sig på den EXTREMT dryga APU-rapporten... Tur att jag har min EXTREMT söta katt Tony Stark till hjälp:)

Hoppas eran dag är bättre än min..

Grattis;)

Grattis på ettårsdagen lillebror, dock i efterskott, han fyllde igår, våran egen Sockerpojk. Han är bara bäst. Boss så klart!!! Älskar dig :)

Skolan imorgon, fy fan så drygt det känns. En månad sen man var i skolan sist, och jag har verkligen inte saknat det för fem öre. Sju veckor kvar till sommarlov, eller rättare sagt sex veckor - efter som jag tänkt ta ledigt några dagar sista skolveckan för att kunna övningsköra... Jag kommer behöva typ 75 körlektioner hos körskolan, SUCK... Fy fan jag kommer aldrig klara körkortet, blandannat för de är så jävla petiga och för att jag är sämst på att köra...

Sovmorgon imorgon är bara att glömma... Inte ett dugg sugen på skolan, speciellt inte Näthandel, matte, tyska, ARL och handels... Hm ja det blev ju nästan alla kurser, hahahaha.

Ha det bäst!!

// Amanda

Se upp!!!

Övningskört sex gånger nu totalt, alla denna vecka. Och det har gått ganska si så dåligt tyvärr. Jag verkligen hatar övningsbilen - när jag ska växla till ettan så blir det trean -  så JÄVLA irriterande!!! Och när man ska växla upp så typ hugger den så tydligt, inte så mjukt precis... Gäller att läsa och åter läsa i den dryga körkortsboken, suck...

Måste ta kort på Boss snart, så jag får en bra bild till min kommande TATTOO ;)
På tal om han, undra om han hinner lösa färdigt hår till Juni.. Så man kan ställa ut han:)

Fångad i en bur

I Fredags låste jag helt ofrivilligt in mig i hundgården... hahahaha. Nog en av de klantigaste saker jag åstakomit i mitt 18åriga liv... Hur det gick till... Jo det var så att jag skulle ta med Boss på promenad, men eftersom Zeb tar av Boss halsbandet så hade pappa tagit av han det... Och jag hade ju liksom lite problem att ta på Boss halsbandet.. Omöjligt i mina ögon sett - för han skulle ut direkt till varje pris och hoppade osv. Så jag beslöt mig för att fara in i kojan för att lättare få på han det.. Ssagt som gjort... In i kojan kom i samma veva Zeb, så jag fick väl lite panik när han kom så jag råkade stänga dörren  - och atomatiskt far låset ut... HELVETE OCKSÅ!!
Ähh va fan jag kryper ut ur hundkojan genom luckan in till hundgården.. Men inte fan kunde jag öppna det andra låset inifrån - no way:(

Både Boss och Zeb verkade lite förvånade över mitt besök men samtidigt glada, hahaha

Pappa var borta och mamma skulle precis tvätta ur det nyfärgade håret.. Så där fick jag vänta i ca 20 min... Under tiden ringde farmor, blandannat frågade hon vad jag gjorde, men jag kunde för all del inte säga att jag var inlåst i hundgprden;) hehe

Jaja, ut kom jag mig tillslut.. Och jag lärde mig faktiskt två saker: Hur synd det är om hundar som måste vara i bur länge... Och har förståelse varför Boss ser så ledsen ut i buren... Man lär sig något varje dag;);)

"Surkart"

Jag har kommit fram till att jag nog är mer en "landet människa" (hahaha, jag är bäst på att hitta på nya ord) än en stadsbo... Visst det är kul att lite då och då vara i stan, men det är liksom så instängt på något sätt.. Alla är som instängd i sin lilla värld. De hälsar inte ens. Men på mindre ställen som typ Älvsbyn så hälsar folk på varandra och ibland har man inte sett människan innan, ytan bara för trevligheten - Något som inte existerar i städer - no way! Men detta är ju bara som jag tycker i helhet, det finns ju undantag... För det finns ju en hel del "SURKARTAR" (!) i byar också...

På tal om Surkartar, eller rättare sagt....Fan vad jag blev sugen på att plocka hjortron:) Glass och varma hjotron, mums så gott det är:)

Run for your life

Än en gång så måste jag säga att tiden bara springer iväg.. Usch så tråkigt... Men men sånt är livet, bara att leva med.

By the way, snart ska man äta Skrovmål med räksallad, MUMS!! ;)

Men vilket härligt väder det är i dag, +8 grader just nu... Längtar till sommaren, och då ska jag fan sola och bli brun:)

"Ett leénde kan förgylla ens dag, och kräver så lite ansträgning. Tänk så många människor du kan förfylla dagen för"

"A real friend is someone who reaches for your hand but touches your heart"


Herrå

Tisdag

Tisdag idag, blir nog ingen promenad idag, tyvärr... Måste göra skolsaker - SÅ TRAGISKT!!! Och för övrigt saknar jag inte skolan ett dugg, så underbart att slippa den...

Undra om man skulle ställa ut Boss i Juni, i Luleå.. Fast min magkänsla säger att det är dryga domare där. Och för det andra så kommer nog pojken att slösa hår just då... Men får väl se vad som sker.. Man kan ju i alla fall fara dit och bara kolla in super goa GRÅHUNDAR;)

AUF WIDERSEHEN!!

NuMmEr

Tjohej!! ;)
Japp så var det helg igen, satan i gatan vad tiden kan gå fort.. Hmm beror nog på att man inte behöver plågas i skolan just nu, vilket är helt awesome.

Jag är faktiskt ganska slut idag. Inte för att gjort speciellt mycket, utan att jag är bara helt tom i huvudet. Fick sitta lite då och då i kassan, vilket var skoj. Men det är så pinsamt när man inte kan koderna för olika varor och måste fråga den som står bredvid om numret (dvs en anställd)... Hurän jag borde ha lärt mig typ tomater och gurka, men det fastnar ju som inte... Men jag har faktiskt lärt mig ett antal nummer: Päron 3017 . Apelsiner 4389 . Blod apersiner 4381 . Gul lök 4666 . Godis 40 . Naturgodis 41 . och det jag lårde mig först var Banan 4237, tydligen det typ alla lär sig först av någon anledning...

Snart blir det nog en efterlängtad promenad... Undra hur fan jag kommer palla milen i maj??!!??

Ha det fint!!
Och trevlig helg! :)

Tiden den rullar på...

Trodde det var Måndag, men så slog det mig att det redan är onsdag.. Så fort tiden går när man inte behöver vara och dryga runt på skolan.. DOCK ligger ett Matte B hemprov i mailen och väntar att få svar av mig, ARL uppgift, tyska saker... Ojoj så JÄVLA DRYGT!

Tror det blir en liten jogg senare i kväll med min lillebror, jag menar med Sockerpojk... Underbarare hundras går ej att finna - GRÅHUND!!

Just nu sitter det en liten Papegoja och tjuvkikar vad jag gör på datorn.. Kanske är hon en CIA agent ;)

Ha de fint!!

teez.com

Är ju lite sugen på att färga håret.. Men då tänkte jag kolla lite på internet, hittade en riktigt kul och rolig sida:)
Den heter: www.taaz.com

Kolla den gärna om ni har lust:)

Mixtrade lite på hemsidan...


Before                                      After

Tattoo

Efter praktiken fick jag en idé, jo jag skulle gå in till Jerimias  tattoostudio (sorry för felstavningen)... Så det gjorde jag, hörde om mina planer var genomförbara - vilket dom var!! Jippie!;) Så nu måste jag bara ta ett bra kort... Inte helt 100% på hur jag vill att den ska se ut... Men hoppas jag får den innan sommaren:)

Fick se några tatueringar han gjort förut, de var grymt bra!!!!!! Så jag hoppas jag kommer få tid hos han senare. riktigt trevlig var han också:) Kan man tänka sig, det finns faktiskt minst en bra tattooartist i LILLA ÄLVSBYN!!!

Undra om man ids fara och se skotercross imogon.. Skulle ju va kul så klart, men jag gillar inte vara ute när det är dåligt väder.. Så man får se... På tal om idas, iundra om man ids gå idag, jo fan det måste jag, annars är jag lat, och lat vill man ju inte vara, hehe.

Ha de!!

//Amanda

BlueEyeBlue

Allt som berör ens vardag, tråkiga och roliga saker! Men satsa på att minnas det roliga och lära sig av sina misstag!

RSS 2.0