Two side

Vår kära granne Norge blev som alla hört drabbat av två stora tragiska saker, troligtvis har de ett samanband med varandra. Bomb (eller bomber?) som orsakat stor skada i Oslo, minst 7 döda och flera skadade. Och på Radio har de fräckheten att säga typ något i denna stil "Det har nu bekräftats att det är minst sju omkomna i bombatentatet i Oslo, stadsminister eller någon av de andra ministrarna är inte någon av de dödade." Som att visa att deras liv är mer värdefullt än alla andras, liksom huvudsaken de överlevde. Fy fan för folk som tycker så. Allas liv är värt lika mycket om du nu inte har gjort som denna eller dessa personer som gjort detta hemska i Norge. . . Inte nog med det, på en ö där motsvarigheten till Sossarna i Sverige fast i Norge, hade unga i detta parti samlats. Det måste ha skjutits en hel del och minst sju miste livet där. Men enligt källor flyter det ett 20-tal kroppar i vattnet - ett försök för att komma bort från ö - men klarade sig inte.

Vi måste ta i tu med dessa problem, vem eller vilka än dessa skyldiga är. Det kunde för övrigt lika gärna ha varit Sverige - det kommer bara närmare och närmare hela tiden.

Många unga miste livet idag - människor som hade så många roliga saker att uppleva - men det togs ifrån dem.                                                        

                                                                    Rest in Peace






Nu till det roliga, ny bil:) Opel Vectra -94. Ser ut likadant som en blå vi hade förut, fast den här är grå/silver eller vad man nu ska säga... Har lite problemas med växlingen på den, vill inte riktigt som jag vill - får inte in växel ibland, hehehe. Men med lite vana borde det funka bättre ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

BlueEyeBlue

Allt som berör ens vardag, tråkiga och roliga saker! Men satsa på att minnas det roliga och lära sig av sina misstag!

RSS 2.0